Fakta om boken

KRABAT FORLAG

Faglig og folkelig på en og samme tid

 

«Norsk folkeswing - en lærebok» består av 320 sider trykket på 130 grams papir av høy kvalitet. Boken framstår med kvalitet og tyngde både i form og innhold.

 

System:

Bokens førsteinntrykk stemmer godt overens med forfatterens ønske, nemlig å gi leseren mest mulig tilbake. Og er du av den grundige lesertypen, som trives best når du kan jobbe deg metodisk fra a til å, så vil du føle deg hjemme. Dette fordi stoffet nettopp presenteres «i stigende grad», samt fordi boken representerer et helhjertet forsøk på å gi folkeswingen en systematisk beskrivelse. En slikt system betyr for eksempel at noen nye begreper blir introdusert.

 

Balansekunst:

Samtidig skal boken også være til stor glede for den som i første omgang er ute etter å skaffe seg nye turer og ny føring, og det på en hurtigst mulig vis. I dette ligger det en balansegang, og det er derfor lagt stor vekt på stilfull og lettfattelig presentasjon av stoffet.

 

Oppbygging:

Turenes overskrift støttes av underoverskriften, som igjen støttes av hovedteksten, som igjen støttes av egne bokser med merknader og tips, og det hele fanges i øyeblikket ved hjelp av studiofotografier med tilhørende bildetekster. I tillegg kommer en lang rekke drøftinger og tematiseringer, skilt ut fra det øvrige med egne bokstavpunkter.

 

Ønsket var å gi Norsk folkeswing et ansikt utad også når det gjelder læremidler. Enten man er ny eller øvet danser; det er altid gøy å lære noe nytt.

 

Nyheter

Boken Norsk Folkeswing er i salg i lokale bokhandlere i desember 2013.

 

Les mer...